Серия 6 Gran Tourismo и третото X3 са премиерите на

...
 
Серия 6 Gran Tourismo и третото X3 са премиерите на
Коментари Харесай

Практичен 7-местен SUV показва Peugeot на автосалона

  Серия 6 Gran Tourismo и третото X3 са министър председателите на BMW в София
Акцентът на щанда на френския производител Peugeot на тазгодишния авто салон в София са моделите от SUV-гамата на марката, както и обновеното Peugeot 308. Премиерно в България е показан новият 7-местен SUV Peugeot 5008, който президентът на Франция Еманюел Макрон избра за собствен формален автомобил. На щанда е изложен и кросоувърът, спечелил влиятелната купа „ Автомобил на годината ” за 2017 година в Европа – Peugeot 3008. Редом до огромните си братя на автосалона в столицата е изложен и компактният градски кросоувър Peugeot 2008. На щанда участват и дребните градски модели 108 и 208, практичният седан Peugeot 301 и първокласният пътнически шатъл Traveller. От формалния вносител на Peugeot у нас - „ София Франс Ауто ”, демонстрират и огромна гама скутери и колела с марката.

 
 Новото спортно Peugeot 308 GT разполага с функционалността за съгласуваност Mirror Screen с 3D навигация. Новото спортно Peugeot 308 GT разполага с функционалността за съгласуваност Mirror Screen с 3D навигация.
 

На фокус е и новата трансформация на Peugeot 308 в двете си версии GT и SW GT Line, който прави софтуерната атака в класа с нови функционалности. Моделът разполага с функционалността за съгласуваност Mirror Screen с капацитивен екран и 3D навигация, както и с всички съвременни системи за сигурност на френската марка.

 
 Луксозно BMW Серия 6 Gran Tourismo предлага същински разкош и голямо пространство за пасажерите. Луксозно BMW Серия 6 Gran Tourismo предлага същински разкош и голямо пространство за пасажерите.
 

На автомобилния салон в София BMW Group България показва впечатляващи модели на марките BMW и MINI. Баварците са изложили най-новото и най-интересното във всеки сегмент. Само месец след международната си премиера на автосалона във Франкфурт, у нас пристигна новото първокласно BMW Серия 6 Gran Tourismo, символизиращо успеваемост и динамичност. Олекотената структура намалява тежестта с към 150 кг спрямо предходния модел Серия 5 Gran Tourismo. Двигателите са снабдени с най-модерната технология Twin Power Turbo и серийно са комбинирани с 8-степенна автоматизирана трансмисия Steptronic.

 
 На щанда на BMW посетителите могат да прегледат и третото потомство на кросоувъра Х3. На щанда на BMW посетителите могат да прегледат и третото потомство на кросоувъра Х3.
 

Показаното на автосалона BMW M550d xDrive добавя последното потомство на сполучливия бизнес седан с още повече мощност. Редовият мотор е с работен размер 3 литра и е оборудван с модерната технология M Performance Twin Power Turbo с четири турбокомпресора. Той има впечатляваща мощ от 400 к.с. при 4400 об/мин. Предаването на мощността е поверено на серийната 8-степенна спортна автоматизирана трансмисия Steptronic Sport.

Сърцето на най-луксозното BMW M760Li xDrive несъмнено е моторът с работен размер 6,6 литра с надпис M Performance под капака, който развива мощ от 610 к.с. при 5500 об /мин и оптимален въртящ миг от 800 Нм при 1550 об/ мин. Мощният елемент с най-модерна технология M Performance Twin Power Turbo форсира този свръхлуксозен автомобил от 0 до 100 км/ ч за единствено 3,7 секунди, а оптималната скорост е лимитирана до 250 км/ч.

 
 На ревюто е показано и неповторимото спортно купе BMW М4, оборудвано с пакет Competition. На ревюто е показано и неповторимото спортно купе BMW М4, оборудвано с пакет Competition.
 

На ревюто е показано и спортното купе BMW М4, оборудвано с пакет Competition, който е гаранция за дейна страст при шофирането. Последното потомство включва серийно адаптивни напълно LED фарове с хексагонална графика и нови LED задни светлини. Под предния похлупак е 3,0-литровият M Twin Power Turbo редови 6-цилиндров мотор, който развива 550 Нм въртящ миг до 7600 об/мин. Посетителите на автосалона могат да прегледат и третото потомство на кросоувъра Х3. Акцент на щанда на BMW Motorrad е новият мотоциклет HP4 Race, въплъщаващ в себе си прогресивна спортна техника.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР